Annons

Pandemin har nog påverkat mig mer än jag trodde

Oj så långt det går mellan uppdateringarna. Jag kommer inte ens ursäkta mej längre då det börjar bli lite tjatigt att höra även dom. Istället ska jag se till att bättra mig.

Men som ni vet har jag skrivit att de senaste veckorna varit ganska röriga i huvudet. Ännu ett besök hos psykologen igår gjorde att jag börjar se saker lite klarare, äntligen. Och mer och mer saker börjar falla på plats, även om det också tillkommit en del saker den senaste tiden som skapat oro och ångest.  Men det krävs att plocka upp sånt jag tidigare har lärt mig men liksom glömt bort under de senaste åren. Och det tar sin lilla tid.

Annons
Annons

Jag tror pandemin är en bidragande orsak också. Man gör inte så mycket, därav mindre att blogga om och det känns liksom tråkigt att upprepa sig med samma saker hela tiden. Sen kanske jag har kört fast. Låst mig på något vis för jag vet ju att ni älskar det vardagliga med min blogg. Att det pågår ett helt vanligt liv bakom skärmen, som vilket som helst. Så jag kanske bara borde anamma det för en gång skull, släppa på prestationsångesten och inse att det faktiskt är nog. Jag älskar ju att blogga. Det känns bara som att pandemin har gjort att man har tappat motivationen. Och bloggar man inte så är det ju ingen som läser, för det finns inget att läsa. och då blir motivationen ännu sämre. En ond cirkel.

Jag ger det lite tid. Och tror verkligen att det kommer bli bättre med tiden som väntar nu framöver. 🙂

Annons

Hur mår ni? Berätta!

Kraaaam, fia

4 kommentarer till “Pandemin har nog påverkat mig mer än jag trodde”

 1. Jen skriver: 9 juni, 2021

  Ja jag kämpar för att få psykologtid pga utbrändhet och ångest..men de slussar runt mig på fysioterapi och arbetsterapi istället. Jag vill bara få prata om alla mina trauman liksom. Gaah!
  Ha en fantastisk kväll❤❤


  1. sophiaanderberg skriver: 9 juni, 2021

   Jag blir tokig på att läsa detta 😭 Detta är liksom inte okej 💔 Det ska inte vara så svårt att få prata med någon! Önskar dig all lycka till och att du slipper runtslussad mer! ❤️


 2. Johanna skriver: 10 juni, 2021

  Trött på att vara arbetslös. Sökt flera utbildningar och bara går runt och väntar. Det suger all energi ur mig! Hoppas på glädjande besked snart!


 3. Elin skriver: 10 juni, 2021

  Jag mår väldigt upp och ner. Har väldig ångest för min vikt som börjar närma sig tresiffrigt. En väldigt ångestladdad gräns för mig. Ska börja gå i gruppterapi tillsammans med andra som hetsäter till hösten men känner mig lite ensam just nu.


Dela på:
Laddar
https://fiaanderberg.baaam.se/familj/en-dag-pa-stranden-2/